Ellen //

Interieurarchitect, founder van EF_STUDIO. Ellen volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en behaalde haar titel als interieurarchitect. Dit vormde de blauwdruk voor het bureau welke ze in 2018 startte. Als ontwerper èn ondernemer komen haar talenten samen. Want behalve creatief is Ellen een doorzetter, beschikt ze over een krachtige no-nonsense mentaliteit en is ze een tikkeltje eigenwijs. Ellen is een betrokken teamplayer en werkt graag samen met het team en opdrachtgevers om alle architectonische dromen waar te maken. Dankzij haar onderzoekende houding achterhaalt ze niet alleen de behoefte achter de klantvraag, maar ook het doel van de ruimte. Van stijlvolle villa tot extravagant restaurant. Haar creatie-vibe kent geen grens. The sky is the limit.

ONS BUREAU STAAT VOOR BELEVING / ORIGINALITEIT EN PRAKTISCHE TOEPASBAARHEID

ARCHITECTUUR EN INTERIEURONTWERP VOOR DE PARTICULIERE EN ZAKELIJKE MARKT

CREËEREN IS ONZE PASSIE

BART //

Bouwkundig tekenaar, partner bij EF_STUDIO. Heeft een positieve en praktische aanpak. Heeft oog voor detail. Kan zowel binnen als buiten de lijntjes kleuren. Drinkt zijn koffie het liefst zwart en houdt ervan buiten werktijd actief bezig te zijn.

EF_STUDIO

EF_STUDIO ademt architectuur. Het is niet alleen wat we doen, maar ook hoe we de wereld om ons heen zien. Met een scherp oog zijn we kritisch op elk detail. We bieden totaalconcepten waarbij de droom en behoefte van onze klant samenkomen in een ontwerp op maat. Van de eerste schets tot een functioneel en sfeervol verlichtingsplan. Dit doen we voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. We ontwerpen nieuwbouwhuizen en zetten onze creatieve denkkracht in bij (totaal)verbouwingen. Ook creëren we concepten voor hospitality, showrooms en kantoren. Het eindresultaat is altijd een uiting van alle aspecten van een kloppend geheel, in harmonie met de omgeving en de wensen van de opdrachtgever. Bij EF_STUDIO werken we op een betrokken manier samen met onze opdrachtgevers en beschikken we over een wijds netwerk van vakmensen en specialisten. Hierdoor krijgt elke klant onze volledige aandacht en durven wij een harmonieus eindresultaat te onderstrepen met watervaste stift. Inmiddels heeft EF_STUDIO al tal van uiteenlopende projecten succesvol gerealiseerd. Van stijlvolle villa tot aan een extravagant restaurant.

MAKE IT SIMPLE, BUT SIGNIFICANT

Fleur //

Fleur heeft een studie afgerond in Interieur & Architectuur en is daarnaast groot liefhebber van designklassiekers. Met een passie voor kleuren, texturen en kwaliteitsvolle materialen streeft ze naar de ideale balans in een ontwerp. Ze denkt graag in opties en zoekt naar mogelijkheden. Fleur is gedreven, enthousiast, heeft een kritische blik en beschikt over een sterk analytisch vermogen.

Noortje //

Interieur ontwerper. Noortje is afgestudeerd als bouwkundige, maar haar hart ligt op het creatieve vlak. Ze is een conceptueel denker en wordt blij van mooie objecten. Ze heeft een kritische blik en is nauwkeurig en oplossingsgericht. Noortje is een gedreven ontwerper en werkt graag met bijzondere materialen om een spraakmakend interieur ontwerp neer te zetten.

SPACE IS THE ART OF DESIGN